Έφυγε από τη ζωή η οσκαρική ηθοποιός Celeste Holm, πάσχοντας από αφυδάτωση. Επί δύο εβδομάδες ήταν στο νοσοκομείο, αλλά την Παρασκευή ζήτησε από τον σύζυγο της, Frank Basile, να την πάει στο σπίτι τους στο Σέντραλ Παρκ. Στο ίδιο κτήριο, μάλιστα, ζει κι ο Robert De Niro. Ακριβώς στις 3:30 χθες, δίπλα σε συγγενείς και στενούς φίλους, η ηθοποιός άφησε την τελευταία της πνοή. Η ανεψιά της, Amy Phillips, επίσης ηθοποιός, δήλωσε: «Πιστεύω ότι ήθελε να είναι εδώ, στο σπίτι της, ανάμεσα στα πράγματα της, με ανθρώπους που την αγαπούσαν». 
Η πολύπλευρη, ξανθιά ηθοποιός με τη νορβηγική καταγωγή γεννήθηκε το 1917 στη Νέα Υόρκη, μοναχοκόρη μιας ζωγράφου κι ενός ασφαλιστή. Έκανε ντεμπούτο στο θέατρο το 1936, σε ηλικία μόλις 19 ετών. 
Τη φήμη της τη χρωστάει κυρίως στο σανίδι, αλλά και στον κινηματογράφο άφησε ισχυρό στίγμα, κερδίζοντας Όσκαρ για την ερμηνεία της στο "Συμφωνία Κυρίων" (1947) κι αποσπώντας ακόμη δύο υποψηφιότητες. Ανάμεσα στις επιτυχίες ήταν τα: "Ο Λάκκος Με Τα Φίδια" (1948), "Όλα Για Την Εύα" (1950) και "Υψηλή Κοινωνία" (1956). Παντρεύτηκε πέντε φορές κι άφησε πίσω της δύο παιδιά.

(Πηγή πληροφοριών: cine.gr)